Beste bærbar-tilbud juni

Vi har nå testet de tre PCene som fikk flest stemmer i vår presentasjon av PC-tilbudene, og vi har kåret en vinner!

Publisert
Sist oppdatert

Da vi presenterte bærbare tilbud til syv tusenlapper tidligere i sommer, inviterte vi dere lesere til å stemme på hvilke PCer vi skulle kjøre en fyskisk test av. Etter at avstemmingen ble stoppet bestemte vi oss for å ta inn de tre PCene som dere tydeligvis har hatt mest interesse for, altså de tre bærbare som fikk flest stemmer.

Følgende modeller har nå tilbrakt noen fine og varme dager på testbenken:

Tilbudet fra MPX/Elprice: Acer Aspire 5613ZWLMi med Intel Pentium Dual Core T2080, 2 GB RAM, 160 GB harddisk, Intel GMA 950 grafikk og 15,4" skjerm.Pris: 6.990,-

Multicom stiller med: Acer Aspire 5103WLMi med AMD Mobile Turion 64 X2 TL-52, 2 GB RAM, 160 GB harddisk, Radeon X1300 (128 MB) grafikk og 15,4" skjerm.Pris: 6.995,-

For både MPX/Elprice og Multicom falt altså valget på nokså like Acer-modeller, men de har om ikke annet forskjellige prosessorer og grafikkløsninger.

Netshop: Toshiba Satellite A200-1GU med Intel Pentium Dual Core T2080, 1 GB RAM, 80 GB harddisk, Intel GMA 950 grafikk og 15,4" skjerm.Pris: 6.195,-

Netshop har på sin side valgt en modell fra Toshiba med mindre RAM og størrelse på harddisken, men i forhold til konkurrentene koster den også mindre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer