Beste oppgradering for 2000 kroner?

Misførnøyd med PC-en? Hva gir mest for pengene hvis du har 2000 kroner til å oppgradere?

Beste oppgradering for 2000 kroner?
Publisert
Sist oppdatert

Hele poenget med PC-er er at de er fleksible. Det gjelder både bruksområder og selve konstruksjonen, PC-er kan skreddersys til helt bestemte oppgaver, eller fungere som altmuligmaskin.

De fleste som kjøper en PC vil etter en tid finne ut at det er noe man gjerne skulle hatt mer av. Det kan være mer lagringsplass, mer skjermplass, bedre ytelse eller mindre støy. Aller helst skulle man hatt alt sammen, men det er ikke alltid budsjettet strekker til.

Vi har tatt utgangspunkt i at du har 2000 kroner i potten som skal brukes til en bedre brukeropplevelse. Summen er såpass stor at du får mye brukbart for pengene uten å torpedere husholdningsbudsjettet.

Forskjellige utgangspunkt

Vi ser for oss tre forskjellige scenarier:

  • Du har en bærbar PC
  • Du har en stasjonær PC
  • Du har begge deler

De som har kjøpt en bærbar har gjort noen valg som ikke kan gjøres om. Det gjelder selve formatet på maskinen og hva slags tilkoblinger den har.

Har du kjøpt en liten maskin er den praktisk å ta med seg, men skal du bruke den hjemme til litt større oppgaver blir det trangt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.