PlayStation 5

Bestilte PS5 i april – får den ikke før neste år

Komplett.no skylder på Sony.

MÅ VENTE: Komplett.no sier at flere av deres kunder trolig ikke får PlayStation 5 før neste år. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MÅ VENTE: Komplett.no sier at flere av deres kunder trolig ikke får PlayStation 5 før neste år. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke åpnet Sony offisielt for forhåndsbestilling av PlayStation 5 og det tok ikke mange minuttene før norske nettbutikker var utsolgt.

Ved en rekke nettbutikker har det faktisk vært mulig å forhåndsbestille PS5 siden i vår, lenge før butikkene selv var klar over hvor mange konsoller de blir tildelt ved lansering.

Komplett.no er en av dem som var tidlig ute med å åpne for bestillinger av PlayStation 5, men denne uka mottok flere av kundene en e-post med beskjed om at de ikke får konsollen ved lansering. Faktisk må flere belage seg på å vente til neste år.

Vi har mottatt tips fra lesere som har mottatt en liknende e-post fra Komplett.no, og på diskusjonsforumet Diskusjon.no er det flere som skriver at de bestilte så tidlig som april i år.

Nå har de fått beskjed om at de trolig ikke får konsollen i år.

«Du står i kø med en forhåndsbestilling og med den informasjonen vi har i dag, kombinert med din plass i køen, så ser det akkurat nå ut til at du dessverre ikke får din PlayStation 5 levert i inneværende år», står det i e-posten fra Komplett, som du kan se under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.