PlayStation 5

Bestilte PS5 i april – får den ikke før neste år

Komplett.no skylder på Sony.

MÅ VENTE: Komplett.no sier at flere av deres kunder trolig ikke får PlayStation 5 før neste år. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MÅ VENTE: Komplett.no sier at flere av deres kunder trolig ikke får PlayStation 5 før neste år. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke åpnet Sony offisielt for forhåndsbestilling av PlayStation 5 og det tok ikke mange minuttene før norske nettbutikker var utsolgt.

Ved en rekke nettbutikker har det faktisk vært mulig å forhåndsbestille PS5 siden i vår, lenge før butikkene selv var klar over hvor mange konsoller de blir tildelt ved lansering.

Komplett.no er en av dem som var tidlig ute med å åpne for bestillinger av PlayStation 5, men denne uka mottok flere av kundene en e-post med beskjed om at de ikke får konsollen ved lansering. Faktisk må flere belage seg på å vente til neste år.

Vi har mottatt tips fra lesere som har mottatt en liknende e-post fra Komplett.no, og på diskusjonsforumet Diskusjon.no er det flere som skriver at de bestilte så tidlig som april i år.

Nå har de fått beskjed om at de trolig ikke får konsollen i år.

«Du står i kø med en forhåndsbestilling og med den informasjonen vi har i dag, kombinert med din plass i køen, så ser det akkurat nå ut til at du dessverre ikke får din PlayStation 5 levert i inneværende år», står det i e-posten fra Komplett, som du kan se under.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer