Betydelig raskere Outlook

Ny fiks gjør at du slipper all ventingen.

Betydelig raskere Outlook
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft Outlook, epost- og gruppevareklienten i Microsoft Office, har aldri hatt ord på seg å være spesielt kjapp. 2007-versjonen har dessuten slitt med til dels alvorlig ytelsestrøbbel helt siden den dukket opp i butikkhyllene for to år siden.

Spesielt har problemer med uforklarlige heng og generell treghet ved bytte mellom mapper, åpning av meldinger osv vært merkbare for brukere med epostlagre i gigabyte-klassen.

Få tilbake menyene i Office 2007

Service Pack 2

Nå lover Microsoft bot og bedring, og i den kommende Service Pack 2 til Microsoft Office vil det være bakt inn en fiks som skal rette kraftig opp dette inntrykket.

For de som ikke har tid til å vente til SP2 kommer senere i vår, har Microsoft allerede lagt ut den aktuelle fiksen for separat nedlasting og installasjon.

Ja, det virker!

Undertegnede har testet fiksen på mitt eget 2,5 GB store epostlager, og ytelsesforbedringene var umiddelbare og merkbare. Det er nærmest ikke heng overhodet ved manøvrering mellom oversikter, mapper og eposter lenger.

Det tok litt lengre tid å åpne innboksen første gang etter installasjonen, men deretter har det meste gått mer smurt enn tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer