Beyond Media

Mens vi venter på at Microsofts Media Center-PCer skal komme til Norge, finnes det mange spennende alternativer som gjør stue-PCen enklere å leve med. Vi har testet ett av dem: Beyond Media.

Beyond Media
Publisert
Sist oppdatert

Alle som monterer opp en PC til stuens største skjerm, blir møtt av det samme problemet:

Når du sitter tre til fire meter fra fjernsynsskjermen og skal styre PCen, oppdager du fort at du må gjøre det på en litt annen måte enn før. Både skriften og ikonene blir alt for små på denne avstanden.

Da blir et godt multimedieprogram med "tremetersgrensesnitt" en nødvendighet, og vi har sett på det siste på den fronten: SnapStreams Beyond Media.

Navigér fra avstand

Få tenker på dette enkle problemet, men hvis du i tillegg bruker en fjernkontroll (hvem har vel lyst på et tastatur og en mus på stuebordet?), blir det bare enda verre: Navigeringen i Windows er rett og slett ikke tilpasset måten vi forventer å bruke stue-PCen på.

Beyond Media ser ut til å ha truffet et gyldent punkt hva brukergrensesnitt angår, kanskje fordi SnapStream også lager en fjernkontroll - som det ellers er spesielt god støtte for både her og der i programmet.

Tar over for Windows

Medieprogrammet erstatter det klassiske Windows-grensesnittet, og presenterer deg med en helt ny - men likevel ikke helt ukjent - måte å snakke til PCen på. Det store grensesnittet med få, men tydelige skjermelementer minner ganske mye om det du finner for eksempel finner på de siste mobiltelefonene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer