Bidrag 3: Elg-PCen

Eier: Tormod Sandtorv

Publisert
Sist oppdatert

Beskrivelse av bidraget følger, og bilder ligger nederst. PS! Anbefalt lesning :-)

Mitt bidrag er av en litt spesiell karakter. Jeg har sett at de fleste prøver å overgå hverandre i hvor kul og fancy man kan få en pc, så derfor bestemte jeg meg for å prøve et annet seriøst prosjekt: lage norges styggeste kabinett!

Dette fikk, synes jeg, et ganske bra resultat. I tillegg til utseende har jeg også fått med et par finesser jeg tror er ganske interessante.

La meg begynne med at kabinettet er snekret sammen av tilfeldig materiale i en garasje (med dårlig lys). Det er også bygget helt fra grunnen,og alle oppmålinger er selvfølgelig tatt med øyemål. sjelettet ble deretter satt sammen med hammer og spiker.

I fronten er det laget et hull for å romme en cdrom. Her har jeg montert et myntinnkast(!), som gjør at man må putte på penger for å starte pcen. Denne fungerer på den måten de to ledningene til power-bryteren splittes, og monteres slik at de vil kortslutte kretsen i kontakt med en mynt.på baksiden er det montert en liten beholder for pengene (fungerer ypperlig som sparebøsse).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer