Bildebehandling for små bedrifter

Adobe lanserer i disse dager programmet PhotoDeluxe Business Edition spesielt beregnet for bedrifter uten profesjonell kompetanse på bildebehandling. På grunn av den voldsomme økningen i salget av digitale kameraer vil markedet for denne typen produkter være stort.

Foto: Adobe
Foto: Adobe Vis mer
Publisert

Programmet er en lettere utgave av tungvekteren Photoshop som skal gjøre hverdagen enklere ved bearbeiding av bilder for papir og web.

Maler for bedrifter

Bildeprogrammer for hjemmebruk er som oftest utstyrt med et stort antall maler av typen gratulasjonskort, intvitasjoner o.l. Og hovedforskjellen mellom hjemmeutgaven og bedriftsutgaven ligger nettopp i malene. Bedriftsutgaven har maler med alt et firma trenger som produktark, brosjyrer, visittkort, kuponger og mye mer. Dette er i og for seg kjent fra produkter som MS-Publisher (enkel desktop-publishing for bedrifter). Men i disse programmene står bildebehandlingen i fokus.

Billig men kraftig

Programmet koster ca. 700 kroner når det kommer på markedet i mai, og er bygget over samme programkode som storebror Photoshop. Grensesnittet er enkelt og oversiktlig, og alle viktige oppgaver utføres ved hjelp av veivisere som leder deg gjennom oppgaven trinn for trinn. Du får selvsagt ikke en like komplett pakke som Photoshop, men de fleste små bedrifter vil med dette programmet kunne gjøre det aller meste selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer