Bildene dine blir egen TV-kanal

Altibox-kunder får tilgang til spennende ny bildeløsning.

Foto: PHOTOPQR/LEST REPUBLICAIN
Foto: PHOTOPQR/LEST REPUBLICAIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant de 160.000 som i dag får TV- og internettilgang gjennom en såkalt Altibox-avtale? Da får du straks en interessant nyhet på TV-en din. Du kan nemlig laste opp bildesamlingen din til Altibox-serveren, og via fjernkontrollen kan du deretter bla deg gjennom samlingen på TV-en.

Sikker lagring, enkel tilgang

Dermed har du slått to fluer i en smekk, du oppbevarer bildene dine på et trygt sted, og du har enkel tilgang til dem når du ønsker å se dem selv eller vise dem fram til familie og venner.

Tjenesten kalles Memory, og er ikke bare begrenset til bilder, men det er i første omgang kun bilder som kan vises på TV direkte fra Memory-lageret ditt på Altibox-serveren.

- Gjennom Memory-tjenesten kombinerer vi tv og internett i et nytt produkt. Vi skal fortsette å lage nye tjenester hvor vi kobler sammen de ulike produktene vi har i Altibox. sier administrerende direktør Eirik Gundegjerde i selskapet i en kommentar.

Kan utvides

Grunnpakken gir deg tilgang til 5 GB (typisk 2-3000 bilder i god oppløsning og kvalitet) uten at det koster deg noe ekstra. Det er mulig å kjøpe ekstra lagringsplass dersom du har bruk for mer. 60 GB koster for eksempel 79 kroner måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.