Bildene dine blir egen TV-kanal

Altibox-kunder får tilgang til spennende ny bildeløsning.

Foto: PHOTOPQR/LEST REPUBLICAIN
Foto: PHOTOPQR/LEST REPUBLICAIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant de 160.000 som i dag får TV- og internettilgang gjennom en såkalt Altibox-avtale? Da får du straks en interessant nyhet på TV-en din. Du kan nemlig laste opp bildesamlingen din til Altibox-serveren, og via fjernkontrollen kan du deretter bla deg gjennom samlingen på TV-en.

Sikker lagring, enkel tilgang

Dermed har du slått to fluer i en smekk, du oppbevarer bildene dine på et trygt sted, og du har enkel tilgang til dem når du ønsker å se dem selv eller vise dem fram til familie og venner.

Tjenesten kalles Memory, og er ikke bare begrenset til bilder, men det er i første omgang kun bilder som kan vises på TV direkte fra Memory-lageret ditt på Altibox-serveren.

- Gjennom Memory-tjenesten kombinerer vi tv og internett i et nytt produkt. Vi skal fortsette å lage nye tjenester hvor vi kobler sammen de ulike produktene vi har i Altibox. sier administrerende direktør Eirik Gundegjerde i selskapet i en kommentar.

Kan utvides

Grunnpakken gir deg tilgang til 5 GB (typisk 2-3000 bilder i god oppløsning og kvalitet) uten at det koster deg noe ekstra. Det er mulig å kjøpe ekstra lagringsplass dersom du har bruk for mer. 60 GB koster for eksempel 79 kroner måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer