Bilder av kameraene

Sonys nye Cyber-shot DSC-T7 ble vist under årets CEBIT-messe i Tyskland. DinSide Data var nylig på et pressemøte med Sony i Bordeaux, der vi fikk se nærmere på kameraet. Det er ikke mer enn 1,5 cm tynt, men har fått plass til både 3x zoom og 5,1 megapiksels bildebrikke. Det kan også ta opp video i VGA-oppløsning, uten hakking. Lyd fanges også. Kameraet er svært raskt og enkelt å håndtere, og har en fin og stor 2,5" LCD på baksiden. Bildene lagres til Sonys egne minnekort av typen Memorystick Duo.
Sonys nye Cyber-shot DSC-T7 ble vist under årets CEBIT-messe i Tyskland. DinSide Data var nylig på et pressemøte med Sony i Bordeaux, der vi fikk se nærmere på kameraet. Det er ikke mer enn 1,5 cm tynt, men har fått plass til både 3x zoom og 5,1 megapiksels bildebrikke. Det kan også ta opp video i VGA-oppløsning, uten hakking. Lyd fanges også. Kameraet er svært raskt og enkelt å håndtere, og har en fin og stor 2,5" LCD på baksiden. Bildene lagres til Sonys egne minnekort av typen Memorystick Duo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer