Bilder med webkameraet

Publisert
Sist oppdatert

Jeg har nettopp fått min første bærbare pc, en Lenovo 3000 N200, med Windows Vista. Maskinen har et integrert webkamera, men jeg finner ikke ut hvordan jeg tar bilder med det.

Jeg fant instrukser på Lenovos hjemmesider om hvordan men skal bruke kameraet. I følge instruksene skal jeg gå inn i menyen, og deretter inn på "skannere og kamera", for så å dobbeltklikke på "USB2.0 PC Camera". Dette burde jo være greit nok i utgangspunktet, men hos meg står det ikke USB2.0... Faktisk er det helt tomt når jeg åpner "skannere og kamera". Hvordan får jeg tatt bilder med webkameraet?

Mvh Line

Datadoktoren svarer

Hei Line,

Det kan være at webkameraets drivere og tilhørende applikasjon ikke er installert eller virker, så mitt første råd er å reinstallere dette. Drivere følger som regel med maskinen på en CD, eller du kan laste ned nyeste versjon fra hjemmesidene til produsenten. Fordi drivere hele tiden utvikles anbefaler jeg det siste, og klikker du her får du en liste over drivere til din maskin.

Det du skal laste ned er USB 2.0 PC camera (Bison) driver. Velg den for 32-bit Vista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer