Bilder, musikk og film - overalt!

Med denne installert hjemme kan du kose deg hvor enn du er.

Bilder, musikk og film - overalt!
Publisert
Sist oppdatert

Rekk opp hånda hvis du noen gang gjerne skulle ha hørt på en sang, vist frem et bilde eller slappet av med en film du hadde lagret på hjemme-PCen?

Nå kan du ta den ned.

Med Orb gjør du hele mediebiblioteket ditt tilgjengelig over nett. Det betyr at du kan sitte på jobb og høre musikken du har på hjemme-PCen, vise bildene fra lørdagens fest på telefonen din eller slappe av med en film på hotellrommet i Köbenhavn.

Bruk denne før det er for sent

Ja, har du et TV-kort på PCen, kan du faktisk se på TV på iPhone også. I tillegg fungerer Orb både mot Xbox 360, Wii og PlayStation 3, slik at du kan spille av mediefiler direkte i hjemmenettverket.

Slik ser webklienten ut når du spiller musikk.
Slik ser webklienten ut når du spiller musikk. Vis mer


iPhone-utgaven
iPhone-utgaven Vis mer


Enkel installasjon

Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere et lite program på maskinen din hjemme. Dette programmet sørger for å tilgjengeliggjøre mediefilene dine over Internett.

Installasjonen er koblet til din brukerkonto hos Orb (gratis å registrere seg), og når du logger inn på Orbs Mycast-tjeneste, vil du umiddelbart få tilgang til filene du har valgt å dele.

Deling av filer skjer enkelt via et dra-og-slipp-grensesnitt. Hvis du vil gi flere tilgang, men ikke til alt du selv har tilgang til, kan du også knytte flere brukerkontoer mot samme Orb-installasjon. Er du av den mer ekshibisjonistiske typen, kan du gjøre innholdet tilgjengelig for alle.

Slik får du amerikansk iTunes i Norge

Som nevnt er det også mulig å se TV dersom du har tv-kort og iPhone. Orb-applikasjonen er imidlertid ikke klar for iPhone 2.x ennå, men fungerer med tidligere utgaver.

Den siste utgaven av Orb har også støtte for Intel® Remote Wake-teknologien som gjør at du kan få maskinen til å våkne fra dvalemodus dersom du trenger tilgang. Du kan også bruke Orb til å fjernmonitorere webkameraet ditt, lese dokumenter og mer til.

Du finner alt du trenger å vite på http://orb.com/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer