Bilder, musikk og film - overalt!

Med denne installert hjemme kan du kose deg hvor enn du er.

Bilder, musikk og film - overalt!
Publisert
Sist oppdatert

Rekk opp hånda hvis du noen gang gjerne skulle ha hørt på en sang, vist frem et bilde eller slappet av med en film du hadde lagret på hjemme-PCen?

Nå kan du ta den ned.

Med Orb gjør du hele mediebiblioteket ditt tilgjengelig over nett. Det betyr at du kan sitte på jobb og høre musikken du har på hjemme-PCen, vise bildene fra lørdagens fest på telefonen din eller slappe av med en film på hotellrommet i Köbenhavn.

Bruk denne før det er for sent

Ja, har du et TV-kort på PCen, kan du faktisk se på TV på iPhone også. I tillegg fungerer Orb både mot Xbox 360, Wii og PlayStation 3, slik at du kan spille av mediefiler direkte i hjemmenettverket.

Enkel installasjon

Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere et lite program på maskinen din hjemme. Dette programmet sørger for å tilgjengeliggjøre mediefilene dine over Internett.

Installasjonen er koblet til din brukerkonto hos Orb (gratis å registrere seg), og når du logger inn på Orbs Mycast-tjeneste, vil du umiddelbart få tilgang til filene du har valgt å dele.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer