Bilder og vurdering av PC-ene

Her ser du det som sannsynligvis er de seks beste stasjonære PC-tilbudene i Norge akkurat nå.

Bilder og vurdering av PC-ene
Publisert
Sist oppdatert

På denne siden presenterer vi hver enkelt av de seks PC-tilbudene, sammen med plusser og minuser. Disse vurderingene, sammen med Forventet ytelsestall for grafikk og prosessor, danner grunnlaget for vår Konklusjon - det beste PC-tilbudet.

Alle PC-tilbudene vil vi karakterisere som meget gode. Det er imidlertid viktig å understreke at ingen av PC-ene får toppscore på alle punkter. Enktelte byr på kraftigere grafikkløsning enn de andre, mens andre har prioritert kraftigere prosessor eller større harddisk.

Her gjelder det rett og slett å velge den PC-en som byr på akkurat det som er viktigst for deg.

For å gjøre det enkelt å få et raskt overblikk over de viktigste egenskapene, har vi laget denne lille tabellen, som du får se før gjennomgangen av hvert tilbud. Vi har merket spesielt sterke egenskaper med grønt, og egenskaper i andre enden av skalaen har vi merket med rødt:

Tilbud 1 - Datakjeden.no: Entry Level 8650

Denne PC-en er helt i toppen hva angår utstyrsnivå, med mye minne, kraftig prosessor og hele 1 TB harddisk (1000 GB). Her får du dessuten en fin skjerm med høy oppløsning, og premium-utgaven av Windows Vista. Baksiden? Nesten fraværende, men grafikkløsningen egner seg ikke til spilling. Hvis ikke det er viktig for deg, får du mye for pengene hos Datakjeden denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.