Billig-bærbar fra Acer

Acer har allerede hatt en bra økning når det gjelder salg av bærbare PCer her i landet. Deres nye, billige, Pentium II-baserte maskiner, gjør nok at firmaet blir enda mer markert utover høsten.

Publisert

I midten av juni kommer ACer med tre nye modeller, i 710-serien. Den rimeligste av disse har en passiv matriseskjerm og 2,1 GB disk, og kommer ikke til å koste mer enn rundt 19.000 kroner her i landet. Toppmodellen, 710 TE med 13,3 tommers aktiv skjerm og 4 GB disk, kommer til å koste rundt 24.000 kroner til sluttbruker. Alle de tre nye modellene har 233 MHz Pentium II-prosessor og blir således svært prisgunstige. Vi vil relativt raskt komme tilbake med tester her på DinSide.

Mer fra Compaq og Toshiba

Compaq kommer til å benytte PC Expo, en stor messe/konferanse som finner sted i New York i midten av juni, til å lansere to nye Armada 7000-PCer, med Pentium II-prosessorer og 14,1-tommers skjermer. Samtidig vil firmaet vise 300 MHz Pentium II-baserte maskiner for "spesielt inviterte", mens prosessorene i realiteten ikke vil bli lansert før i september.

Også Toshiba vil ha slike "lukkede" visninger av nye Tecra-modeller med 300 MHz Pentium II-prosessorer, ellers vil firmaet lansere en ny modell, Satellite 335, på messen. Denne er basert på en 266 MHz MMX-prosessor og har 12,1 tommers skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer