Billig digitalkamera fra Agfa

Det har i det siste vært litt stille rundt Agfa når det gjelder kameralanseringer. Men nå slår selskapet til med et svært billig digitalkamera i miniformat som også kan brukes som web-kamera for videokonferanser o.l.

Perfekt for førstegangskjøpere av digitale kameraer? Foto: yk
Perfekt for førstegangskjøpere av digitale kameraer? Foto: yk Vis mer
Publisert

Førstegangskjøpere vil ofte ikke bruke 10.000 kroner for å finne ut om digital fotografering er noe for dem, men markedet har hatt forholdsvis få billigmodeller for denne gruppen. Nå kommer imidlertid Agfa CL-18, som er et kompaktkamera i miniformat til lav pris.

Kameraet vil få en pris på mellom 1.600 og 1.700 kroner inkl. mva., og kan derfor nå kunder som handler på impuls -- eller som vil prøve seg på digitalfotografering for første gang uten å "blakke" seg.

Også et web-kamera

Kameraet fungerer som et vanlig digitalt stillbildekamera. Men det kan også settes i en dokkingstasjon som følger med, for å oppnå en annen funksjon: Denne dokkingstasjonen overfører bilder til PCen via USB, og gjør at kameraet kan brukes som web-kamera på samme måte som f.eks. Creative WebCam III. Kameraet klarer da 15 bilder i sekundet med en oppløsning på 640 x 480.

Hva med fotokvaliteten?

Dette er et billigkamera, så de aller mest entusiastiske fotografene vil nok ikke løpe til butikken når produktet slippes. Men for deg som vil skrive ut 10x15 cm bilder eller sende bilder pr. epost, vil kameraet holde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer