Billig, kraftig og bærbart fra Dell

Med siste oppgradering av Inspiron og Latitude-seriene, tilbyr Dell noen av de billigste bærbare 400 MHz-maskiner på det norske markedet, med priser som starter på ca. 15.000 kroner.

Billig, kraftig og bærbart fra Dell
Publisert

Bærbare Dell-maskiner med 400 MHz-prosessorer er allerede nå tilgjengelig på det norske markedet med priser som begynner på 15.490 + mva. Maskinen du da får er en Inspiron 3500, som benytter den nye 400 MHz Celeron-prosessoren fra Intel.

Det er slett ikke noen dårlige spesifikasjoner du får til denne prisen, 14,1" TFT-skjerm og 4,8 GB harddisk, lar seg absolutt høre. Internminnet er 32 MB SDRAM, videominnet er 2,5 MB og maskinen leveres med 24X CD-spiller.

De kraftigste bærbare i Inspiron-serien leveres med Pentium II 400 MHz mobile, og kan på vanlig Dell-vis skreddersys, slik at du for eksempel får en maskin med 128 MB SDRAM internminne, 10 GB harddisk og DVD-spiller for ca. 26.000 + mva.

Kraftigere med Latitude

Mens Inspiron først og fremst er laget for å være rene bærbare datamaskiner, er Latitude utviklet med tanke på kontor og nettverksbruk. Latitude er derfor en smule dyrere, og benytter også utelukkende Intel Pentium II 400 MHz mobile prosessorer.

Latitude CPi 400-serien leveres med minimum 13,3" TFT-skjerm, 64 MB internminne, 6,4 GB harddisk og 24X CD-ROM og koster fra 23.328 + mva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.