Billig MP3 discman

Med en MP3 discman fra Likko kan du pakke bort din gamle walkman for godt. Den lille spilleren leser brente MP3-plater i tillegg til vanlige CDer, i tillegg får du innspillingsmuligheter. Det beste av alt er at den ikke koster mer enn en vanlig discman!

Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Publisert

De fleste bærbare MP3-spillerne som finnes på markedet i dag, lagrer musikken til små minnekort. Ulempen med disse minnekortene er at de har svært begrenset lagringsplass, i tillegg til at teknologien er dyr. Et 32 MB minnekort koster gjerne bortimot tusenlappen, og gir deg en knapp halvtime med musikk.

Generasjonsskifte innen MP3-spillere?

Den lille MP3-spilleren fra Likko veier ikke mer enn en hamburger, men har spesifikasjoner som vil glede de fleste musikkentusiastene. Den lar deg nemlig spille både vanlige musikk-CDer og brente CDer med MP3-filer. Her får du altså plass til godt over ti timer musikk i god kvalitet, på en plate som du får kjøpt for noen få kronestykker. Den leser også CDRW-plater, slik at du kan fjerne og legge til spor fra samme CD. Spilleren ble gitt beste karakter av MP3.com.

Denne spilleren fra Likko er med på å skape et virkelig gjennombrudd for MP3-spillere. Så langt har mange vegret seg mot å kjøpe siden lagringsmedia har vært for dyrt

Nyttige tilleggsfunksjoner

I tillegg til å lese CDer, er spilleren utstyrt med en opptaksfunksjon som lar deg spille inn lyd via en innebygget mikrofon. Du får plass til åtte-ni minutter med opptak i minnet. Det blir ikke oppgitt hvor lang spilletid du kan forvente ved bruk av de medfølgende oppladbare NI-MH batteriene, men uansett er det bare å plugge kontakten i veggen for å lade dem igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer