Billig projektor - dyr å bruke

Med en Epson-projektor presser Elkjøp prisene ned til TV-nivå. Men det er en kraftig hake, melder vårt søsternettsted Digi.no.

Det er denne projektoren som selges til 7990 hos Elkjøp i disse dager.
Det er denne projektoren som selges til 7990 hos Elkjøp i disse dager. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er harde tider i IKT-bransjen, men dette kommer kundene til gode i form av raskt fallende priser på en rekke typer produkter. Et av dem er video-projektorer, der det for noen år siden var vanskelig å finne noe til under 20-25.000 kroner.

I mars omtalte digi.no et tilbud fra Elkjøp som sendte den enkle Epson-projektoren EMP-30 ned til 9995 kroner.

Nå kutter Elkjøp med Epsons hjelp vekk to tusen kroner på prislappen. Med en prislapp på 7995 kroner åpner EMP-30 muligheter både for små bedrifter og mange hjemmebrukere som hittil har kviet seg.

- Vi mener vi er med på å drive innovasjonen ved å tilby ny produktgrupper til folkelige priser, sier Scott Engebrigtsen, informasjonssjef i Elkjøp til digi.no.

Med en lysstyrke på 800 ANSI lumens og en oppløsning på 1024x768 bildepunkter, hevder Epson at dette er mer enn nok til både hjemmekino og Powerpoint og du trenger ikke å skru av lyset i rommet.

For mange som ikke skal bære den rundt er vekten på 2,9 kilo mindre interessant. På bare 1,8 meters avstand får du et bilde som tilsvarer en 60 tommers skjerm (152 cm fra hjørne til hjørne).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer