Billig Windows 7-oppgradering

Prisene betydelig lavere enn for Vista, i følge lekket notat.

Billig Windows 7-oppgradering
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske butikkjeden Best Buy skal i følge vår kilde Neowin.net ha lekket et notat som røper oppgraderingsprisene på Microsofts nye operativsystem, som kommer i butikkene 22. oktober i år.

I følge notatet vil det hos Best Buy koste 49.99 dollar (320 kroner) å oppgradere fra XP eller Vista til Home Premium-utgaven av Windows 7.

Hvis man ønsker den mer avanserte utgaven Professional, vil det koste 99.99 dollar (640 kroner).

Gratis for enkelte

Aller hyggeligst blir det for dem som kjøper ny PC med Windows Vista etter 26. juni i år. De får nemlig oppgradere til Windows 7 Home Premium uten kostnad. Dette har også ITavisen skrevet om tidligere. Dette tilbudet gjelder til 31. januar 2010.

Å oppgradere til Windows 7 vil dermed uansett være betydelig billigere enn tilsvarende Vista-oppgradering høsten 2006. Da kostet det 129.95 dollar å oppgradere til Home Premium, altså 60% dyrere enn Best Buy-prisene.

Tidsbegrenset tilbud?

Det er imidlertid et stort MEN knyttet til opplysningene. I notatet står det nemlig at Best Buy begynner forhåndssalg av Windows 7-oppgraderingene den 26. juni, og at prisene over gjelder til 11. juli. Sannsynligheten er derfor stor for at det er spesialtilbud vi er vitne til, og at de endelige prisene vil ligge en del høyere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer