Billigere og billigere bærbare PCer

Vi har testet over 20 bærbare PCer så langt i år. Nå har vi gått gjennom arkivet, oppdatert prisene, og samtidig laget en enkel måte å sammenligne modellene på.

Publisert
Sist oppdatert

For et knapt år siden var det ikke mye bra å finne til under 10.000 kroner på bærbar-markedet. Slik er det heldigvis ikke lenger. Utvalget i denne prisklassen begynner å bli stort, og det er for eksempel ikke uvanlig at disse modellene er utstyrt med 2 GHz prosessor, CD-brenner, stor harddisk og massevis av utstyr og tilkoblingsmuligheter.

Nylig annonserte Packard-Bell en modell med kraftig modell med DVD-brenner som lanseres i sommer. Prisen? 9.995 kroner - inkludert mva.

Gå direkte til PC-sammenligningen

.

Prissjokk

Å oppdatere priser er ofte en nøysommelig men nødvendig jobb, spesielt der prisene "lever". Vi har nylig gått gjennom prisene på bærbare PCer som vi har testet så langt i år, og fikk oss mer enn ett sjokk. Enkelte modeller hadde nemlig blitt satt ned med over 30%, andre var blitt oppgradert med kraftigere prosessor, mer minne og større harddisk - uten at den hadde blitt dyrere siden vi testet den.

I venstremargen finner du listen over alle bærbare PCer vi har testet så langt i år, og noen av modellene som ble testet i fjor ligger under "utgåtte produkter". Også disse kan du finne i enkelte butikker til svært reduserte priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer