Billigere og billigere bærbare PCer

Vi har testet over 20 bærbare PCer så langt i år. Nå har vi gått gjennom arkivet, oppdatert prisene, og samtidig laget en enkel måte å sammenligne modellene på.

Publisert
Sist oppdatert
Billigere og billigere bærbare PCer


For et knapt år siden var det ikke mye bra å finne til under 10.000 kroner på bærbar-markedet. Slik er det heldigvis ikke lenger. Utvalget i denne prisklassen begynner å bli stort, og det er for eksempel ikke uvanlig at disse modellene er utstyrt med 2 GHz prosessor, CD-brenner, stor harddisk og massevis av utstyr og tilkoblingsmuligheter.

Nylig annonserte Packard-Bell en modell med kraftig modell med DVD-brenner som lanseres i sommer. Prisen? 9.995 kroner - inkludert mva.

Gå direkte til PC-sammenligningen

.

Prissjokk

Å oppdatere priser er ofte en nøysommelig men nødvendig jobb, spesielt der prisene "lever". Vi har nylig gått gjennom prisene på bærbare PCer som vi har testet så langt i år, og fikk oss mer enn ett sjokk. Enkelte modeller hadde nemlig blitt satt ned med over 30%, andre var blitt oppgradert med kraftigere prosessor, mer minne og større harddisk - uten at den hadde blitt dyrere siden vi testet den.

I venstremargen finner du listen over alle bærbare PCer vi har testet så langt i år, og noen av modellene som ble testet i fjor ligger under "utgåtte produkter". Også disse kan du finne i enkelte butikker til svært reduserte priser.

Enklere å sammenligne

Billigere og billigere bærbare PCer


Dessuten lanserer vi i dag en helt ny måte å sammenligne PCene vi har testet opp mot hverandre. Du velger først prisklasse, hvilke egenskaper som skal sammenlignes, og deretter kan du velge inntil fire modeller om gangen som skal sammenlignes.

Når du har gjort dine valg, genereres en rapport som vises i tabellform, våre terningkast er selvsagt inkludert. På den måten blir det enkelt for deg å se forskjellene mellom modellene.

Og vi stopper ikke her. Målet er at du i løpet av kort tid skal kunne sammenligne alle produkter fra alle testene foretatt av DinSide Data.

Gå direkte til PC-sammenligningen

.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer