Billigere og billigere LCD-skjermer

Prisbunnen er fortsatt ikke nådd for 17" LCD-skjermer, og nå lokker større alternativer stadig flere.

Billigere og billigere LCD-skjermer
Publisert
Sist oppdatert

Det ekstreme prisfallet på LCD-skjermer det siste året har vært svært hyggelig, spesielt for oss forbrukere. Det begynner for eksempel å bli et bra utvalg av 17" skjermer til under 2.000 kroner, de billigste vi har sett har kostet 1.600 - 1.700 kroner. Kvaliteten er helt kurant for de fleste behov.

Komplett.no er Norges største dataleverandør, og har merket hvordan salget formelig har eksplodert. Færre og færre leverandører har CRT i sortimentet i det hele tatt, og 17" LCD regnes nå som et minimum for de aller fleste. Prisene på disse stupt det siste året.

Nær halvert på ett år

- Februar i fjor kostet en typisk 17" LCD med med VGA-tilkobling ca. 3.995,-. Nå kan man få nøyaktig samme skjerm til 2.195,-, forteller Steffen Kortner hos Komplett.no til DinSide Data. Han tror ikke prisbunnen er nådd ennå:

- Vi har fått klare indikasjoner på at prisene på 17" vil fortsette å falle en stund til. Samtidig faller prisene på 19" og 21", og vi regner med at volumet snart vil flytte seg over på disse størrelsene, avslutter han.

Du kan lese vår store test av LCD-skjermer her, og testen av flat-TVer finner du her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer