Billigutgave av SoundBlaster Live!

Creative har skapt stor blest om sitt nyeste lydkort - SoundBlaster Live! Dette kortet er en stor satsing, med ny teknologi som har kostet mye å utvikle, inkludert oppkjøp av to pionérfirma i musikkinstrumentbransjen - Emu og Ensoniq. Creative lanserer nå også SoundBlaster Live! Value, en vesentlig rimeligere versjon av toppmodellen. Denne skal erstatte de eldre SoundBlaster kortene som ofte er standardutstyr i PCer fra en lang rekke store og små leverandører.

Billigutgave av SoundBlaster Live!
Publisert

SoundBlaster Live! er et lydkort for entusiaster. Først og fremst for krevende spillere, men også for hobbymusikere. Det har et prisnivå som ligger midt på treet, mellom de profesjonelle og de billige lydkortene. Derfor vil neppe de tradisjonelle PC-leverandørene velge SoundBlaster Live! som standardutstyr i sine PCer - det blir for dyrt.

For å ikke miste grepet om denne vesentlige delen av markedet for lydkort, lanserer Creative derfor et rimeligere alternativ bygget rundt den samme teknologien. Prisen i USA er satt til 99,99 dollar, for å kunne smyge seg under den magiske 100-dollargrensen. Den komplette versjonen av SoundBlaster Live! koster i USA til sammenligning 199,95 dollar.

Hva er forskjellen?

Fullversjonen av SoundBlaster Live! leveres med flere CDer med programvare for lydredigering, komposisjon og andre musikkrelaterte verktøy. Det leveres også med SPDIF digitale inn og utganger for tilkobling til profesjonelt lydutstyr som DAT-opptakere og digitale miksere. Disse kontaktene sitter på en ekstra brakett med et lite ekstrakort som kobles til selve PCI-kortet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer