Bing - førsteinntrykk

Ikke så veldig tess for nordmenn.

Bing er Microsofts nye søketjeneste og bytter frontbilde hver dag.
Bing er Microsofts nye søketjeneste og bytter frontbilde hver dag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med én gang – Bing er foreløpig lansert i en preview-versjon og vil etter all sannsynlighet utvikles for hver dag som går.

Bing er Microsofts nye variant av Live search; en tjeneste de aldri hadde spesielt god sukess med, og som, hvis vi skal kalle en spade for en spade, ikke var i nærheten av å hamle opp med Google.

Nå har imidlertid selskapet tenkt nytt ved å lansere en søkemotor som gir langt flere (og bedre) innfallsvinkler til informasjonen du er på jakt etter. Microsoft har valgt å kalle Bing en decision engine og vektlegger at Bing skal være god på å sortere ut det mest relevante innholdet slik at du raskere finner det du leter etter.

Dessverre har ikke lille Norge på langt nær de samme finessene som de amerikanske brukerne foreløpig. Vi har derfor valgt å ta en titt på den amerikanske versjonen av tjenesten. Hvis du vil bruke denne varianten, trykker du enkelt og greit på norsk oppe i høyre hjørne og velger US (English) i stedet.

Elegant forside

Mens Google-forsiden holder seg til det helt minimalistiske, har skaperne av Bing gjort en artig vri. Hver dag vises et nytt bilde, men ikke bare det – bildet har også flere felter som du kan holde muspekeren over for å lære noe nytt, slik du ser eksempel på under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer