Black & White blir større

Black & White er uten tvil årets viktigste dataspill. Men får du ikke nok av det i første omgang, lover utviklerne en lang rekke utvidelser. Her er oversikten over hva som kommer.

Black & White blir større
Publisert

Undertegnede sitter for øyeblikket hver dag og fordyper seg i dette fascinerende og storslåtte spillet. Black & White er hjertebarnet til den legendariske spilldesigneren Peter Molyneux, som har viet de siste tre årene av sitt liv til prosjektet. I korte trekk - du er gud, og din oppgave er å få flest mulig mennesker til å tro på deg. Dette kan du oppnå ved å være snill eller ond, og du får hjelp av et monster som du må oppdra selv. Underveis til total dominanse får du muligheten til å gjøre akkurat som du vil - vi har aldri sett maken til frihet i et spill.

Men alt dette kommer vi tilbake til om en uke, da vi kommer med en fullstendig anmeldelse av Black & White.

Mange nyheter

Utviklerne Lionhead har riktignok fått spillet ut av døren, men er langt i fra ferdig. For det første kan vi vente oss en tilleggsdisk, men når den kommer og hva den vil inneholde er ikke blitt offentliggjort. For det andre, planleggingen av en fullstendig oppfølger er allerede i gang.

Men i mellomtiden kommer Lionhead til å slippe flere mindre utvidelser til spillet i løpet av de kommende månedene. Blant annet et lite program som lar monstrene dine danse til favorittmusikken din, muligheten til å zoome inn og høre landsbyinnbyggerne snakke med hverandre, mulighet til å spille helt alene uten andre guder som prøver å forstyrre deg, eller til og med en fotball innbyggerne kan leke med hvis de føler seg avslappet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer