Black & White

Dette spillet vil bli husket i mange år fremover. Du er gud … men det er ingen lett oppgave å få folk til å tro på deg!

Publisert

Etter mange års utvikling er endelig dette kjempespillet ferdig – og utrolig nok, det svarer faktisk til forventningene! I utgangspunktet tvilte vi på om et slikt spill ville fungere, og lurte på hvordan designerne kunne gjennomføre denne oppgaven. Men Peter Molyneux og venner fikk det til, og Black & White er bedre enn vi trodde det ville bli.

Så hva er det egentlig Black & White handler om? Du begynner som en ganske uerfaren gud og får tildelt en landsby du må ta vare på. Dette er opplæringsdelen av spillet, og du får utfyllende innføring i spillets finesser av to små karer; en av dem representerer din gode side, mens den andre gir deg forslag av litt mer grusom natur.

I første omgang blir du kjent med spillets grensesnitt, som i seg selv er ganske revolusjonerende.For å kommunisere med omverdenen bruker du en hånd, som kan benyttes til å plukke opp ting, utføre magi eller styre monsteret ditt. Det er også svært enkelt å venne seg til systemet – du bruker egentlig bare museknappene til å utføre oppgaver, bevege deg og justere kameraet.

Bygg en verden

Etter at basiskunnskapene er i boks, kommer du i gang med å kontrollere livet til innbyggerne i landsbyen din. Det er på dette tidspunktet du bør bestemme deg for hvilken vei du vil ta; Skal du være snill, hjelpsom og omtenksom, eller skremme beboerne til å adlyde deg ved å drepe, torturere og ødelegge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer