Samsung Galaxy Book

Blant de letteste PC-ene

Samsung introduserer to nye Galaxy Book-maskiner.

GALAXY BOOK PRO: Samsung lanseres to kraftige PC-er med Amoled-panel. Foto: Samsung
GALAXY BOOK PRO: Samsung lanseres to kraftige PC-er med Amoled-panel. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsung er for alvor tilbake til PC-markedet og introduserer nå to nye Galaxy Book-laptoper som begge blir tilgjengelig i Norge: Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 er de nye PC-flaggskipene til Samsung, som også har Galaxy Book S, Flex og Ion i stallen, der hovedforskjellen mellom de to Pro-modellene er at 360 har svingbar berøringsskjerm med støtte for Samsungs S-Pen og Super Amoled-panel mot den vanlige Pros Amoled-panel.

Toppmodeller

Dette er Samsungs første Galaxy Book med Amoled-skjermer. Ifølge selskapet produserer de opptil 70 prosent mindre blått lys og skal tilpasse fargeprofilen basert på hva du bruker PC-en til, mens Amoled-skjermene også er kjent for sine høye kontraster og dype sortnivåer.

Ankepunktet med Amoled-skjermer på bærbare PC-er, er at de vanligvis bruker mer strøm enn LCD-panelene. I pressemeldingen oppgir ikke Samsung batteriestimater, men skriver at begge har lang batteritid.

Både Galaxy Book Pro og Pro 360 kommer i størrelser på 13,3 og 15,6 tommer og er utstyrt med 11. generasjons Intel Core-prosessor og Intel Iris X-grafikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer