Ble du lurt?

1. april er vel overstått. Gikk du på noen av disse spøkene?

Publisert
Sist oppdatert

Hvert år går redaksjoner verden over stadig lenger for å lure leserne sine på 1. april.

Her i DinSide Data samarbeidet vi med TV2. Vår egen Bjørn Eirik Loftås var på God Morgen Norge og fortalte om en ny, norskutviklet teknologi som lar deg fange opp energi fra eksploderende stjerner og gjøre det om til strøm. Men det er ikke bare her i Dataredaksjonen vi har forsøkt å lure våre lesere.

Økonomiredaksjonen kunne i dag melde at gravide vil bli nektet adgang på vinmonopolet, hvis KrF får det som de vil. Vår søsterside Dingz.no kom med tips til hvordan du kan kutte ned på lisensutgiftene.

Google pleier å lansere en ny tjeneste eller et produkt som er hinsides virkeligheten, men fortsatt biter mange på. I år kan Google melde om at du nå kan sende e-post fra fortiden, ved hjelp av en "e-flux capacitator" (Back to the Future, anyone?).

Google Australia var ikke snauere enn at de lanserte en søkemotor for innhold som ennå ikke har blitt laget. Du kan lese mer om gDay her.

Pass også på at du får med deg Googles senter på månen, den grundige forklaringen på teknologien bak Googles søkemotor (duer) og Googles nye søkemotor som gjetter hva du skal søke etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer