Bli effektiv i Windows

Vi har skrevet en rekke artikler som handler om å få mest mulig ut av tiden foran PC-en. Her har vi samlet en del av dem.

Publisert
Sist oppdatert

Det vi skriver og produserer her i DinSide forsvinner relativt raskt fra forsidene våre. For noen dagsaktuelle saker er ikke dette noe problem, men i andre tilfeller er det nesten litt trist å se gode artikler bli borte - de kan nemlig være av interesse i årevis etter publiseringsdato.

Du kan riktignok søke i vårt rikholdige arkiv (over 70 tusen artikler), men hvor mange gjør vel det?

Derfor er det fint å kunne grave frem litt gammelt gull en gang i blant. Til i dag har vi samlet en rekke artikler som tar for seg mer effektiv jobbing i Windows - en liten oppsummering vi håper er til glede for både nye og gamle lesere.

Søketips

De fleste av dere vet kanskje at F3-tasten er en snarvei til Windows' interne søk, men standardsøket som metodisk går gjennom hele harddisken er ikke alltid det mest effektive.

Derfor har det også dukket en rekke varianter av Desktop Search, som indekserer filene. Her er kanskje Google sin den mest kjente, men også blant andre Microsoft selv, Yahoo! og AskJeeves har lagd tilsvarende programvare.

Mange foretrekker Google Desktop Search.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer