Playstation 5 unboxing

Bli med når vi pakker opp!

Her er Sonys kjempekonsoll.

PLAYSTATION: Slik ser den nye Playstation ut! Video: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert

Fra Sony har vi fått PlayStation 5 til test. Den har norsk lansering den 18. november, og i videoen over kan du se hva som følger med i esken og hvor stor den er sammenlignet med PlayStation 4.

Vi tar også en titt på den nye Dualsense-kontrolleren. En liten merknad til videoen er at vi i all hui og hast med oppakkingen ikke fisket opp USB-kabelen fra esken, som lar deg lade håndkontrollen, men det følger naturligvis også med.

Foreløpig tillater ikke Sony at vi viser den i faktisk bruk, så akkurat den biten må du vente lenger på. I mellomtiden skal vi trene tomlene, så se opp for test nærmere lansering.

Se, her skal du få litt bilder også:

PlayStation 5 har en ganske uvanlig fasong.
PlayStation 5 har en ganske uvanlig fasong. Vis mer
Den nye DualSense-kontrolleren, nå med innebygd mikrofon og en helt ny vibrasjonsmotor.
Den nye DualSense-kontrolleren, nå med innebygd mikrofon og en helt ny vibrasjonsmotor. Vis mer
Portene på baksiden: 2x USB, LAN, HDMI og strøm. På forsiden finner du ytterligere en USB-port, samt en USB-C-port.
Portene på baksiden: 2x USB, LAN, HDMI og strøm. På forsiden finner du ytterligere en USB-port, samt en USB-C-port. Vis mer
PlayStation 5 er designet for å stå, men det følger med et slags stativ som også lar deg legge den pent ned. Du får neppe plassert noe oppå den på grunn av de buede «lokkene».
PlayStation 5 er designet for å stå, men det følger med et slags stativ som også lar deg legge den pent ned. Du får neppe plassert noe oppå den på grunn av de buede «lokkene». Vis mer

(Du ble litt misunnelig på jobben vår nå, ja? Vi tenkte oss det.)

Og om du spiller på det andre laget:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer