Bli varslet med Prowl

Smart sammenkobling mellom OSX/Windows og iPhone.

"iPhone transparent screen" - Enrique Dans, creative commons
"iPhone transparent screen" - Enrique Dans, creative commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med programmet Prowl (17,-) installert på iPhonen og Growl installert på Macen kan du få beskjed direkte på telefonen (via push) når det skjer noe spennende på maskinenen.

Det var den enkle forklaringen. La oss ta dette fra starten.

Har du Mac har du muligens vært borti Growl; et slags universalt meldingsverktøy som alle programmer kan koble seg opp mot for å vise deg meldinger av ymse slag; det være seg at en nedlasting er ferdig, at en MSN-kontakt har logget seg på, at brukernavnet ditt nevnes på Twitter eller at Spotify skifter sang.

Det kjekke er da at du kan tilpasse utseendet (og lyd) på disse varslene, hvor på skjermen de dukker opp, i tillegg til at du kan bestemme hva slags type varsler som skal vises og ikke. Vi synes Growl er så smart at vi både har hatt det med i artiklene 20 geniale gratisprogram til Mac og 15 anbefalte Mac-programmer.

Det finnes også en betaversjon for Windows, men løsningen beskrevet under fungerer kun for Mac-versjonen av Growl. Windows-versjonen har dog også fått støtte for Prowl, og instruksene for hvordan dette fungerer, finner du her. Vær dog klar over at det er en betaversjon og at det ikke nødvendigvis fungerer helt smertefritt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.