Bli varslet når en nettside endres

Femtoo kan brukes til så mangt.

Nå slipper du å sjekke selv - Femtoo varsler deg når prislappen er hyggelig nok.
Nå slipper du å sjekke selv - Femtoo varsler deg når prislappen er hyggelig nok. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang besøkt en nettside gjentatte ganger over tid for å sjekke om noe er endret?

Det kan være flere grunner til at du vil gjøre det, for eksempel:* Du titter innom en nettbutikk med jevne mellomrom for å se om TV-en du sikler på har falt i pris* Du deltar i en nettdebatt og sjekker jevnlig etter nye innlegg* Favorittprogrammet ditt kommer straks i ny versjon* Firmaet ditt har en Wikipedia-side som du sjekker innimellom i tilfelle noen har redigert den* Fetteren din har en hjemmeside som oppdateres en gang i blant

Og så videre.

Din nye kompis heter Femtoo og er en nettjeneste som varsler deg dersom en nettside har endret seg. Det som først og fremst gjør Femtoo mer interessant enn mange av sine konkurrenter, er at Femtoo også lar deg overvåke enkelte deler av siden.

Se hva de skriver om deg

La oss forklare hvordan tjenesten fungerer med et konkret eksempel:

TV-en som er litt for dyr

I årets beste tv-kjøp-oppsummeringen vi hadde rett før jul, falt valget på Sony W5500 i kategorien "beste budsjettkjøp". I skrivende stund koster 46-tommeren 9500 i billigste nettbutikk i følge Prisguide.no. La oss si at du har en smerteterskel på 9.000 kroner og ønsker å slå til når prisen har sunket 500 kroner til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.