Handletips:

Bli varslet når prisen blir lav nok

Både Prisjakt og Prisguiden kan sende deg e-post når produktet du ønsker deg har sunket i pris. Her viser vi hvordan.

VARSEL: Er det et spesielt produkt du ønsker deg, som muligens kommer på tilbud? Da er dette et godt tips! Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste fredag er black friday, og mange sitter parat for å få kloa i produktene de ønsker seg til en rimeligere penge. Ofte gjelder det å være rask på labben, siden de mest populære produktene har en tendens til å bli utsolgt.

Prissammenligningstjenester som Prisjakt og Prisguiden er gull verdt når man skal finne den laveste prisen på et produkt, og begge tilbyr prishistorikk på produktene, slik at du også kan se hvor godt black friday-tilbudet er kontra hva varen har kostet tidligere.

Kan varsle deg

En funksjon de begge tilbyr, og som kanskje ikke alle er klar over, er at de kan varsle deg om prisfall på ett eller flere produkter.

Dermed kan du allerede nå gjøre deg klar for black friday ved å opprette slike varsler på produkter du har lyst til å kjøpe.

Begge tjenester har apper for iOS og Android og mulighet for å opprette en brukerprofil og logge på for å lage lister og den slags, men ingen av dem krever at du registrerer deg for å opprette et prisvarsel, og det kan du gjøre både fra PC og mobiltelefon.

Slik gjør du det: Prisguiden

Hos Prisguiden tilbys varsling enten på e-post eller SMS. Varslingen er i utgangspunktet ganske enkel og fungerer rett og slett ved at du mottar et varsel når laveste pris synker, som jo kan skje både titt og ofte med ei krone her og ei krone der. Derfor er nok ikke SMS-varslingen å anbefale, som koster tre kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer