Blippy vet hva vennene dine kjøper

Snart finnes det ikke grenser for hva man deler med andre.

Blippy avslører det du har kjøpt på iTunes og andre steder. Hvis du vil, selvsagt.
Blippy avslører det du har kjøpt på iTunes og andre steder. Hvis du vil, selvsagt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi deler og deler på Internett. Det være seg familiebilder som deles med de "nærmeste" på Facebook, tanker og meninger på bloggen, korte ytringer på Twitter eller favorittlenker på Delicious.

Rett før helgen åpnet Blippy dørene for publikum. Blippy er en tjeneste som kobler seg mot flere nettkonti slik at du kan dele med resten av verden (eller kun utvalgte) hva du kjøper på Internett.

Eksempelvis vil Blippy-profilen din oppdatere seg automatisk dersom du kjøper noe på iTunes, Amazon, Threadless (t-skjortebutikk), Audible (lydbøker) og Zappos (klær og sko). Dette gjøres ved at du legger til disse kontiene i din Blippy-profil når du er logget inn. Du kan også få Blippy til å spytte ut alle kjøp du foretar via PayPal.

Amerikanerne kan virkelig slå på stortromma og knytte tjenesten til kredittkortutskriften, og dermed avsløre ALT de handler med kort, men dette er foreløpig ikke støttet i Norge.

Velg hva du vil dele

Som med Twitter kan du velge om profilen din skal være åpen for alle, eller om du må godkjenne de som vil følge med på hva du kjøper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.