HBO Max og Discovery+ slås sammen

Blir en gigant i kampen mot Netflix

Discovery avslører planene om å slå sammen tjenestene.

HBO MAX: Discovery+ og HBO Max deler et omfattende bibliotek med serier og filmer. Foto: Rafael Henrique/SOPA Images/Shutterstock/NTB
HBO MAX: Discovery+ og HBO Max deler et omfattende bibliotek med serier og filmer. Foto: Rafael Henrique/SOPA Images/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor annonserte Discovery planene om å kjøpe underholdningsgiganten WarnerMedia for 43 milliarder dollar, som tilsvarer nærmere 390 milliarder kroner med dagens kurs.

Før helga gav Discoverys investorer tommel opp for oppkjøpet, og det er allerede godkjent av styrene hos både Discovery og AT&T (som eier WarnerMedia). Oppkjøpet har også blitt godkjent av amerikanske myndigheter, så her er det kun formaliteter igjen.

Under konferansen Deutsche Bank 30th Annual Media, Internet & Telecom Conference avslørte Gunnar Wiedenfels, økonomisjef i Discovery, planene om å slå sammen strømmetjenestene Discovery+ og HBO Max.

Tidligere har det blitt spekulert i om tjenestene skulle leve side om side med mulighetene for pakkeløsninger, men planen for det nye selskapet, Warner Bros. Discovery, er å kombinere dem til en gigantisk strømmetjeneste.

I en tidlig fase

Oppkjøpet av WarnerMedia forventes å ferdigstilles i løpet av årets andre kvartal, og Wiedenfels uttalte riktignok at de i starten vil tilby pakkeløsninger med Discovery+ og HBO Max før de to plattformene slås sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer