C2-serien er LGs nye toppmodell-TV

Blir enda råere

Lover bedre lysstyrke, bedre spillopplevelse og flere funksjoner i årets C2-serie.

LG C2: LG avduket den nye OLED-serien C2 under CES-messa i Las Vegas. Foto: LG
LG C2: LG avduket den nye OLED-serien C2 under CES-messa i Las Vegas. Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige teknologimessa CES i Las Vegas avholdes nok et år i begrenset format, uten at det skorter på produktnyhetene. Heldigvis!

Blant annet har Samsung vist frem sine nye TV-er, som inkluderer en fjernkontroll med en helt spesiell egenskap, men også konkurrenten LG har noen spennende TV-modeller på lur.

Ny OLED-serie

I år kommer OLED-TV-ene LG C2, som tar over for fjorårets C1-serie. C2-serien inkluderer nyheter som forbedret lysstyrke (var også en viktig nyhet i C1), kraftigere brikkesett og flere muligheter i WebOS, som er TV-ens grensesnitt.

Ifølge LG bidrar den nye prosessoren Alpha 9 Gen 5 AI til å forbedre lysstyrken, gjennom smartere algoritmer og forbedret varmespredning, og den ekstra kraften skal også sørge for bedre oppskalering og levere virtuell surround i et 7.1.2.-oppsett.

Den nye C2-serien består av 6 modeller, inkludert en ny 42-tommer som har potensial til å bli en spillfavoritt, ettersom TV-ene har støtte for 4K/120Hz, Dolby Vision, HDR, HDMI 2.1, Nvidia G-Sync, AMD Freesync og variabel oppfriskningsrate (VRR).

I tillegg sier LG at de har forbedret Game Optimizer-funksjonen som skal bidra til å øke spillopplevelsen, som fra før er helt i toppsjiktet i bransjen med LG CX og C1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer