Blir Fitbit en hit?

Kan bli slankernes beste venn.

Blir Fitbit en hit?
Publisert
Sist oppdatert

Vi lever i en stadig innovativ verden, og mens skrittelleren bare er SÅ 2007, kommer en ny liten dings til å dagens lys rett over nyttår.

Den lille dingsen heter Fitbit og kan sammenlignes med en veldig avansert skritteller.

>> Les også: Genistrek fra Nike og Apple

For - ikke bare fungerer den som en skritteller; den måler også aktivitetsnivået generelt, og kan også sitte på håndleddet når du sover. Dermed kan den måle langt mer enn antall skritt - den måler også hvor langt du har beveget deg, hvor mange kalorier du har brent, hvor lang tid du brukte på å sovne og hvor urolig du har vært om natten.

Ifølge produsenten er det ikke bare øyelokkene som blafrer når du faller i såkalt REM-søvn. Også andre steder av kroppen, f.eks. håndleddene har en liten skjelving, som plukkes opp av Fitbit.

Disse datene blir så lastet inn på PCen din via en trådløs basestasjon. Så snart du kommer i nærheten av denne stasjonen, vil Fitbit laste over dataene dine, og enheten holder rundt 10 dager uten å lades opp (som også skjer i basestasjonen).

Gratis tilhørende nettjenestene

Dataene lastes så opp til Fitbits nettjenere, og ved å logge inn på deres tjeneste, kan du følge med på ditt aktive liv. Slik ser en typisk side ut:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer