Blodig gøy med Carmageddon

Er du en av dem som har prøvd kjørespillet Carmageddon og ikke har fått nok? Spillets tredje utgave nærmer seg med store skritt, og vi har sett på en tidlig alpha-versjon. Mer av det samme er ikke alltid en dårlig ting!

Publisert

De to første spillene i Carmageddon-serien sjokkerte en hel verden. Kanskje ikke så rart, i og med at prinsippet var å meie ned uskyldige fotgjengere – og gjør du det med ekstra stil, får du tilleggspoeng. Moralsk sett var spillene forkastelige, men fryktelig gøy var det.

Den siste tiden har utvikleren SCI vært opptatt med del tre i Carmageddon-serien, som har fått navnet TDR: 2000. Og nå er en tidlig, men spillbar versjon blitt gjort tilgjengelig.

Noe nytt?

Utviklerne av spillet har tydeligvis forstått at Carmageddon-konseptet fungerte så bra at det ikke er grunn til å endre det. Derfor er premissene fremdeles svært like.

Som i tidligere utgaver, er din oppgave å vinne et race – med alle tilgjengelige midler. Dine motstandere er andre biler, som også prøver å stoppe deg. I tillegg møter du annen trafikk og selvfølgelig tilfeldige forbipasserende. Du kan ødelegge det meste: motstandernes biler (ødelegger du alle, har du vunnet), fotgjengerne og stillestående objekter rundt omkring.

Som før kan du plukke opp en lang rekke oppgraderinger. Våpen (som gjør jobben med å knuse fiender enklere), tilleggsutstyr til bilen (som for eksempel afterburner) og kortvarige overraskelser (fotgjengerne blir plutselig mye tregere, eller motstanderne udødelige).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer