Blu-ray i nesten-lommeformat

Nå kan du nyte HD-filmene dine på tur, men ikke i HD.

Blu-ray i nesten-lommeformat
Publisert
Sist oppdatert

Det er Panasonic som nå har klar modellen DMP-B15 for butikkhyllene, og det dreier seg om en portabel Blu-ray/multimediaspiller. I tillegg har den nettverkskontakt, støtter BD live, og kan spille innhold fra YouTube, Picasa Web Albums og Amazon sin Video on Demand-tjeneste (sistnevnte foreløpig ikke tilgjengelig i Norge).

Ikke HD-skjerm

HD-materiale til tross, den innebygde skjermen støtter ikke oppløsninger på høyere enn 1024 x 600 piksler. Det betyr at Blu-ray-filmene dine blir nedskalert til et nivå som ikke er veldig mye bedre enn vanlig DVD.

Batteriet skal holde til en spillefilm på 2,5 timer, hevder BetaNews. Du skal også kunne spille både DivX-filmer og AVCHD fra nyere videokameraer, både fra plate og minnekort (SDHC).

Kan brukes stasjonært

DMP-B15 kan imidlertid kobles til TV via den innebygde HDMI-kontakten, og da kan du få inntil 1920 x 1080 pikslers oppløsning, bedre kjent som full HD.

Spør du oss er imidlertid den største ulempen prisen. Veiledende pris i Norge skal nemlig ligge på rundt 7.500 kroner, en sum så høy at mange kunder sikkert vil vurdere å kjøpe en laptop med innebygget Blu-ray og langt høyere oppløsning i stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer