Bookshelf 99

Bookshelf er seks oppslagsverk samlet på én CD-ROM. Bookshelf 99 er på engelsk, men gir deg mulighet til å oversette til fransk og tysk, og dessuten slå opp i et godt minileksikon.

Publisert

Innhold

· Chambers Dictionary, med 180.000 nøkkelord.· Original Roget's Thesaurus of English Words and Phrases med 250.000 synonymer.· Bloomsbury Thesaurus of Quotations med 20.000 sitater.· Harrap's fransk-engelsk-fransk, som omfatter 110.000 nøkkelord og 6.000 uttaler. · Harrap's tysk-engelsk-tysk, som omfatter 120.000 nøkkelord og 5.000 uttaler.· Concise Encarta Encyclopedia har 25.000 nøkkelord, 2.000 bilder, 500 lydklipp og 80 videoklipp.

Bruksmåter

Bookshelf inneholder søkefelt, en liste over ord, og en rute hvor ordene forklares.

Den vanligste bruksmåten for Bookshelf er å slå opp ord som du enten skal skrive inn i et dokument, eller som du kommer over på Internett eller i en bok eller et annet sted.

Du kan søke gjennom hele Bookshelf enten ved å søke etter ord med lik begynnelse, eller alle ord som inneholder samme stavelse.

Du kan velge mellom å ha alle ordbøkene aktive, eller bare én.

Bookshelf gir ingen mulighet for å klikke på et ord i resultatvinduet, for deretter å søke videre med dette, slik vi ser det hos Kunnskapsforlaget. Bookshelf har en løsning som innebærer at ordet du klikker på, blir forklart i et eget vindu som åpnes over markøren din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer