Boombox: Logitech UE eller Sharp GX-M10H?

To boomboxer som er ulike som natt og dag. En ting har de likevel felles.

Logitech og Sharp byr her på mye av det samme i svært så ulike innpakninger. Men det er forskjeller, også på det som ikke er så synlig ved første øyekast. Foto: Produsenten/Per Ervland
Logitech og Sharp byr her på mye av det samme i svært så ulike innpakninger. Men det er forskjeller, også på det som ikke er så synlig ved første øyekast. Foto: Produsenten/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi så Sharps nye boombox for første gang på årets IFA-messe ble vi med ett tatt tilbake til 80-tallet: Den er så stor og skrikende at den nesten lukter after-ski og fest på lokalet. Et elsk og/eller hat-produkt.

Men Sharp har selvsagt ikke eneretten på begrepet boombox, og Logitechs modell er et langt mindre og hendigere alternativ.

Til tross for den åpenbare design- og størrelsesforskjellen er det faktisk ikke mer enn 200 kroner som skiller: Logitechen koster rundt 2.000 kroner, mens Sharpen ligger på 2.200.

Selv om grunnkravet til en boombox er at den er en bærbar musikkspiller, er hovedpoenget at de også klarer å spille høyt nok til øke stemingen på en fest. Spørsmålet er selvsagt om de holder det de lover.

Logitech UE Boombox

Førsteinntrykket av Logitechs alternativ er at den ser litt billig ut, helhetsinntrykket stiger likevel når vi pakket den ut. Langs ryggen går det nemlig et avrundet aluminiumshåndtak som ikke bare øker kvalitetsfølelsen: I tillegg til være praktisk når du skal bære den med deg, er det også stilrent, fordi du her slipper å ha en løs bærestropp dinglende på siden når du setter den fra deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer