Boost – lyspæra som forsterker WiFi-signalet

Er dette løsningen for deg som har laber dekning hjemme?

MED WIFI: Boost-lyspærene fra Sengled kan forsterke WiFi-signalet hjemme hos deg. Foto: SENGLED
MED WIFI: Boost-lyspærene fra Sengled kan forsterke WiFi-signalet hjemme hos deg. Foto: SENGLED Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å få det trådløse nettverket hjemme til å rekke over alle kroker og kriker i huset, og gjerne på hele verandaen, kan være en utfordring. Derfor finnes det såkalte «WiFi-extendere» som kan sende WiFi-signalet videre.

Disse plugges tradisjonelt sett i en stikkontakt og befinner seg da stort sett i gulvhøyde. Det er ikke en ideell plassering.

LES MER: Slik plasserer du den trådløse ruteren

Smart lyspære-løsning

Interessant er derfor produktet Boost fra Sengled.

Dette er nemlig en lyspære som i tillegg fungerer som en WiFi-extender, slik at det blir lettere å gi trådløs dekning i hele huset.

Lyspæra har to innebygde antenner og fungerer med 2,4GHz-frekvensbåndet (802.11b/g/n), men dog ikke med 5GHz-frekvensbåndet.

Det som imidlertid er kjekt er at du fint kan bruke flere Boost-pærer i huset. De skrus på som en helt vanlig lyspære og styres fra en app.

Ja, og så lyser de også!

LES OGSÅ: Vi tester Philips Hue-lyspæren

Kan dimmes

I tillegg til å bruke appen for å koble Boost til det eksisterende trådløse nettet, kan du også bruke appen til å slå av og på lyspærene eller dimme dem. Det er kjekt, siden du da kan slå av lyset uten å kutte strømmen til WiFi-extenderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer