Bose SoundLink Mini II

Den lille Bluetooth-høyttaleren fra Bose har kommet i ny utgave. Vi har testet.

GROMLYD I MINIFORMAT: Bose SoundLink Mini II byr på svært god lyd til tross for den lille størrelsen. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
GROMLYD I MINIFORMAT: Bose SoundLink Mini II byr på svært god lyd til tross for den lille størrelsen. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet svømmer nærmest over av små, billige Bluetooth-høyttalere. Og billig behøver ikke nødvendigvis å bety dårlig, se bare på Zone Box, som du får kjøpt for noen få hundrelapper.

Det er imidlertid ikke til å stikke under stol at du får mer godlyd hvis du legger litt mer penger på bordet, og i prisleiet 1.500 - 2.000 kroner finnes det mye gromt fra de anerkjente høyttalerprodusentene.

Vår favoritt i denne klassen har lenge vært Logitech Ultimate Ears Boom, som i tillegg til å imponere oss med god lyd, også bød på god batteritid og sprutsikker innpakning.

SAMLESIDE: Lyd, høyttalere og musikk

Ny versjon av gammel kjenning

I samletesten der Logitech-høyttaleren stakk av med seieren, var Bose SoundLink Mini også med. Testens minste høyttaler fikk skryt for god lyd, men trekk for blant annet noe kort batteritid med sine sju timer.

I høst kom etterfølgeren SoundLink Mini II, som blant annet kan skilte med vesentlig forbedret batteritid - fra sju til ti timer.

Modellen er utseendemessig svært lik forgjengeren, med samme svært kompakte utforming og relativt høye vekt (670 gram). Den kommer fortsatt i to farger (koksgrå og sølv) med en dokk som du kan ha tilkoblet laderen, slik at du slipper å koble til og fra kabelen hver gang du skal ut på tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer