Boston Acoustics MicroMedia

Boston Acoustics er et stort amerikansk firma som lager høyttalere for multimedia, bil og hjemmebruk. De utvikler og produserer selv alle høyttalerelementer og andre komponenter som brukes i systemene. De har et omfattende program for forskning og utvikling og har etter hvert opparbeidet seg et godt navn.

Publisert

Systemet er 3-veis, med en stor subbass i tre og to små satellitter i plast. Utførelsen er god, og det følger også med små støttebraketter for satelittene som gir riktig vinkel når de plasseres på skrivebordet. Hvis du vil endre denne vinkelen må du bruke rå kraft og bøye brakettene.Strømforsyningen er ekstern og gir 12 V 1500 mA.

Det er en minijack-inngang på subbassen for signalet fra lydkortet. Til satelittene er det phono-kontakter på basskassen og spesialplugger på satelitthøyttalerene.

Volumkontrollen sitter på selve kabelen fra lydkortet til subbassen. Denne kan elegant festes på undersiden av en av satelitthøyttalerene. Det er separat volum for subbassen, men ingen tonekontroller.

Lytteinntrykk

Systemet har meget god definisjon. Lydbildet er balansert og komplett, og det er både fast og fyldig i bassområdet . Til tross for de små satellittkabinettene, har systemet god spredning og gir svært lite hull-i-veggen-preg.

Det eneste å bemerke er at lyden har en liten tendens til å være litt matt og lukket i øvre mellomtone. Overgangen mellom subbass og satellittene er god.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer