Boxee Box kommer til Norge

I november kan stua få en ny dings.

Boxee Box kommer til Norge
Publisert
Sist oppdatert

Om du synes den er stilig eller stygg får du avgjøre selv, men fra november av vil Boxee Box være tilgjengelig for salg i Norge.

Boksen er utviklet av skaperne av den populære mediesenterprogramvaren Boxee.tv i samarbeid med D-link, og er altså en liten Linux-basert PC med en interessant formfaktor som er beregnet for å kobles på TV-en i stua.

Den observante leser har rett i at vi har skrevet om denne boksen før på DinSide, men lanseringen har drøyd fordi Boxee heller har valgt en Intel Atom-basert plattform i stedet for den planlagte Nvidia Tegra 2-plattformen. I følge bloggen til Boxee.tv ble dette valget gjort for bedre å være rustet til å spille av H.264-materiale i full oppløsning, og Boxee Box støtter 1080p-avspilling i flytende 30 bilder pr sekund med støtte for et rikt utvalg av videoformater.

Boxee box har både kablet og trådløst nettverk innebygd (802.11n), 2 USB-utganger som kan kobles til eksterne harddisker, samt HDMI-utgang (1.3), optisk utgang og komposittutganger til lyd. I tillegg har boksen en minnekortleser for SD-kort. Størrelsen er også ganske beskjeden - 11,5x11,5x12cm sånn omtrentlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer