Boxee Box mediespiller

Det er overhodet ingenting å si på designet. Det er derimot litt å si på innholdet.

MINDRE ENN DU TROR: Boxee Box-medieboksen ser stor ut på bilder, men er overraskende liten i virkeligheten. Foto: Øivind Idsø
MINDRE ENN DU TROR: Boxee Box-medieboksen ser stor ut på bilder, men er overraskende liten i virkeligheten. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne boksen har vi ventet på. Det begynner å bli en liten evighet siden de første bildene av det oppsiktsvekkende Boxee-designet dukket opp på nettet, og lanseringen har da også latt vente på seg.

Innholdsfortegnelse:Strålende designFullt tastaturKjent og kjært programStor databaseJada - den har appsEgen nettleserSpiller (nesten) altHvor er resten av innholdet?KonklusjonNå er den endelig her, og hvis du har ventet på en dings som kan spille og vise alle videoene, bildene og musikken du har liggende på enten PCen eller på en ekstern harddisk bør du lese videre.

Strålende design

Boxee kobles til TVen via en HDMI-kabel, og den lille boksen kan for eksempel settes i en skjenk, eller gjerne stå fremme hvis du ønsker å vise fram den pussige skråformen som gjør at mediespilleren ser ut som den er senket ned i underlaget. Vi liker designet svært godt, og synes det frisker opp i et ellers ganske grått og sort mediespillermarked.

Den er ikke helt lydløs, til tross for at det ikke finnes noen harddisk eller andre bevegelige deler på innsiden, men støyen er svært beskjeden og vil knapt være merkbar selv med TV-lyden av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer