Boxee.tv - alt på ett sted

Akkurat da vi trodde himmelen var nådd ...

Boxee.tv samler alt medieinnhold, enten det er lagret på harddisken din eller befinner seg på nettet.
Boxee.tv samler alt medieinnhold, enten det er lagret på harddisken din eller befinner seg på nettet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette har vært litt av en uke på DinSide data.

Ikke bare var vi svært begeistrede da vi trillet en sekser til Nikon D90; vi ble også oppover ørene forelsket da vi testet Spotify og delte ut invitasjoner i masser til våre lesere.

(Ja, forresten - i morgen, lørdag, legger vi ut invitasjonskodene som ikke er blitt hentet i samme artikkel, så vær på vakt.)

Uansett - i dag har vi kost oss med nok en godbit som etter all sannsynlighet vil bli en ny favoritt i mange stuer; boxee.tv.

En stor medie-paraply

Boxee.tv er i utgangspunktet et mediesenterprogram basert på Xbox Media Center, som er og har vært en stor hit for de som modifiserte den originale Xboxen.

Det Boxee.tv gjør elegant er å knytte sammen innhold du har lagret lokalt med innhold du har tilgang til på nettet; det være seg musikken fra Last.fm-brukeren din, videoer fra YouTube, Apple Trailers og Hulu (som eegentlig kun er for amerikanere, men som du kan få i Norge), bilder fra Flickr og Picasa og så videre.

Når du starter programmet, begynner du først med å integrere ditt lokale bibliotek (angir kataloger etc.) og legger inn kontoinformasjon på nettjenestene du vil koble inn. Alt kan styres med tastatur/fjernkontroll (den lille hvite som følger med Macbooker fungerer faktisk utmerket) og er lettfattelig i bruk. Boxee.tv kommer til og med i norsk språkdrakt, selv om det er en del tekst som mangler her og der (bill.mrk. "alpha").

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer