Box.net

Svært egnet for deg som vil dele, men er også den dyreste.

Box.net
Publisert
Sist oppdatert

Box.net er en lagringstjeneste der fokuset er å samarbeide med andre. Filene du laster opp kan du selvsagt også la være private, men ett av hovedformålene er å dele filer med andre. Det kan du gjøre ved å knytte kontakter til andre box.net-brukere, og filer de deler med deg vil da automatisk dukke opp i din filoversikt også. Man kan også bruke box.net til å opprette diskusjonstråder med kontaktene, eller jobbe sammen på et webdokument.

I tillegg kan du dele filer med andre basert ved å sende en lenke pr epost, og disse brukerne vil da få invitasjon til å bruke gratisversjonen av tjenesten, for deretter å få tilgang til filene du har valgt å dele med dem. Du har også en rekke andre muligheter, for eksempel å embedde ("innlemme") filer på en webside slik at alle gis tilgang, og du kan bygge ut tjenesten ved å aktivere en del tillegsfunksjonalitet, som Facebook-støtte, fotoredigering via Picnik etc.

Box.net har ingen egen klient, så du er nødt til å bruke webgrensesnittet for å laste opp og ned filer, men du kan i det minste laste opp filer ved å bruke drag and drop over en javaapplikasjon i et nettleservindu. Nettsidene er også kompatible både med iPhone og Blackberry, slik at du kan se på filene ved å bruke en av disse enhetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer