Brain Training

SPILLTEST: Dette unike "spillet" hevder å kunne gjøre deg smartere. Vi vet ikke hvorvidt det stemmer, men som et puzzlespill er Brain Training uansett god underholdning.

Publisert
Sist oppdatert

Vi liker ikke når spill forteller oss at vi er dumme. Spesielt når de ler av oss i samme slengen. Men Brain Trainings genistrek er at du blir genuint inspirert til å fortsette, bare for å bevise til deg selv og den teite doktoren at du kan gjøre det bedre. Synd vi må vente en hel dag til neste gang.

OK, så hva er konseptet her egentlig? Brain Training baserer seg på forskningen til en anerkjent, japansk hjerneekspert, som mener at med et par minutters trening om dagen vil hodet ditt fungere bedre. Greit, vi tror på deg.

Brain Training bygger altså rundt disse teoriene. Hoveddelen av spillet er nettopp daglige øvelser, som ikke tar mer enn noen minutter å fullføre, og ved siden av disse kan du også sjekke din mentale alder. Både øvelsene og alderssjekken kan bare utføres en gang om dagen. Eller, poengsummene blir bare lagret en gang om dagen, du kan spille øvelsene flere ganger – men du får ikke slått din egen resultat før neste dag.

Tenk fort

Matte, assosiasjoner og rask tenkning er det Brain Training krever av deg. De daglige øvelsene består blant annet av en rekke enkle matematiske problemstillinger. Så enkle som 3+5, altså. Videre blir du bedt om å huske tallrekker, huske hvor mange små mennesker går inn og ut av hus, lese komplekse setninger høyt, telle sylaber, og så videre. Flere og flere oppgaver blir låst opp etter hvert, og den gode doktoren gir deg et stempel i kalenderen for hver dag du har trent på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer