BrainWave CRD-BP3N

Det dukker nå opp flere brennere med muligheten for 10x brenning av CD-RW. Denne brenneren, som egentlig produseres av Sanyo, klarer også dette.

Publisert

Brennerne som markedsføres av Nichimen, og selges under navnet BrainWave, er et produkt fra det langt mer kjente firmaet Sanyo. Teknikken som de kaller BurnProof, sørger for at brenningen ikke mislykkes selv om datastrømmen til brenneren blir avbrutt, eller for langsom. Spesielt ved høye brennehastigheter vil dette kunne bli et problem. Det setter også begrensninger på bruken av PCen til andre oppgaver mens brenningen pågår.

Du kan lese mer om BurnProof-teknikken i 6653">denne artikkelen.

Generelt

BrainWave CRD-BP3N er en 12x CDbrenner, som også skriver CD-RW med 10x hastighet. I tillegg oppgis det at den kan lese CDer med en hastighet på opptil 32x.

Grensesnittet er Fast SCSI (”SCSI-3”) og tilkoblingen er en standard 50-pins kontakt av den gamle brede typen.

Betjeningen er helt ordinær, med en betjeningsknapp på fronten, to indikatorer for aktivitet, lydutgang på minijack og volumkontroll.

Det er standard utgang for analog lyd bak på kabinettet for tilkobling til lydkortet, men ingen digital S/PDIF utgang. Dette er i god tradisjon på SCSI-brennere og lesere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer