Brett ditt eget CD-cover

...og spar massevis av plass!

Brett ditt eget CD-cover
Publisert
Sist oppdatert

Hvor stor plass tar CD- og DVD-omslagene dine?

Dersom du har en ganske stor samling blir det etter hvert ganske mange hyllemetre som fylles opp, og mange har derfor gått til anskaffelse av mer elegante papircovere.

Dog skal det sies at det ikke er så veldig elegant med små papircovere med kulepenn- eller sprittusjskrift utenpå - spesielt hvis skjønnskrift aldri var din store styrke på ungdomsskolen.

Det er her Liquid Mongoose' Paper case-løsning er svært hendig. Her får du en genial enkel oppskrift på hvordan du kan brette et etui fra et A4-ark. Perfekt når du har brent ut en divx-film et album du har kjøpt på iTunes.

Slik pimper du Ikea-møblene dine

Det briljante er nemlig at de også byr på et bokmerke som gjør at du kan surfe innom en film hos Netflix eller et album hos AOL og trykke på bokmerket. Da får du opp utskriftsdialogen, og når du skriver ut, blir det perfekt tilpasset brettingen din:

Her ser du instruksjonsvideoen om hvordan du skal brette arket:

Du finner bokmerket og mer informasjon på liquidmongoose.com/. Du drar enkelt og greit lenka "Paper Case" til bokmerkeverktøylinja og trykker på den når du er innom en av de nevnte sidene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer