Briljant enkel skjermdeling

Når du bare MÅ vise noe.

Vyew lar deg dele skrivebordet med andre - over nettet
Vyew lar deg dele skrivebordet med andre - over nettet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som leser av DinSide data er du sannsynligvis, i følge vår siste spørreundersøkelse, en som ofte blir spurt om hjelp til tekniske spørsmål.

Det spiller for så vidt ingen rolle - kanskje er du i den motsatte situasjonen også; at du trenger hjelp til noe på PC-en og mer enn gjerne skulle hatt familiens dataekspert til å se at du gjorde det riktig.

I begge tilfeller er dagens nettgodbit godt egnet.

Del skjermen over nettet

Vi har sjelden sett en såpass avansert tjeneste som er SÅ enkel i bruk. På Vyew.com kan du enkelt og greit trykke på "start sharing desktop", akseptere at tjenesten får tilgang til å vise det du har på skjermen og vips, så har du en lenke du kan sende til andre:

Briljant enkel skjermdeling


Når de så åpner lenka i sin nettleser, får de se en "direktesending" av ditt skrivebord. Kombinér det med en telefonsamtale eller MSN-samtale, så kan vedkommende i andre enden geleide deg gjennom det du har vanskeligheter med å utføre. Eller andre vei - du kan vise dem hvordan du setter en ny startside i Internet Explorer eller hva det måtte være.

>> Grønn på PC? Datadoktoren har svaret

Vi testet tjenesten, og den fungerte svært tilfredsstillende. Riktignok ligger bilderaten på 1-3 bilder i sekundet, så å spille av video er ganske uaktuelt, men til annet bruk kan den være svært hendig. Vi opplevde også at det var en viss forsinkelse på noen sekunder.

Briljant enkel skjermdeling


Du kan også sende invitasjonen til flere, og i det avanserte vinduet kan deltakerne chatte med hverandre. Du kan også bruke nettjenesten til å tegne eller lime inn bilder, dokumenter etc. på et felles "skrivebord", og gratisversjonen gir deg opp til 20 samtidige "seere" som alle kan bidra. Det briljante er at alt foregår direkte i nettleseren - ingen nedlasting er nødvendig.

Ved å betale kan du få mer ut av tjenesten - proffversjonen koster $14 pr måned og lar deg da koble på 45 samtidige brukere, der 15 av dem får en reklamefri skjerm (i gratisversjonen vises reklame til de som ser på).

URL: http://vyew.com/site/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer